#10. De reviewsitereclame.

Jan Van Den Bergh: “Probeer mensen te overtuigen hun positieve of negatieve commentaren op merken niet alleen maar mondeling te verspreiden in hun kleine kring, maar schriftelijk op een review-site als www.preferriti.com“.

U wéét verdomme hoe het zit. Waar ze de beste vleessalade verkopen. Welk automerk rommel is. Wanneer clementines te rijp zijn. En u schreeuwt ze uit, die mening van u. U laat zich horen. ’s Ochtends bij het koffiemachine, ’s middags bij de slager en ’s avonds vanachter uw tablet.

Maar ja, tegenwoordig roept iedereen. Ze weten het allemaal beter. Als ze gewoon eens naar u zouden luisteren, dan zouden ze wel weten hoe het zat: Apple is geldverspilling, Jeroen Meus gebruikt te veel boter en Olé is lekkerder dan Leo.

Ons moet u gelukkig niet meer overtuigen: in een wereld met duizenden meningen is er geen enkele zo ongezouten als die van u. U bent een onvolprezen scherprechter, een ondergewaardeerd recensent.

Op www.preferriti.com geven duizenden merken u het podium dat u verdient.
Want u, u wéét verdomme hoe het zit.

 

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jan Van Den Bergh, Long