#17. De culinaire ervaring.

Jan Van Den Bergh: “Overtuig mensen die 200 euro per persoon uitgeven in sterrenrestaurants om een pak friet met mayonaise te eten”.

Heeft u al gehoord van Amerikaans-Belgische fusion, de nieuwste culinaire sensatie?

De Amerikaans-Belgische keuken staat wereldwijd bekend om zijn authentieke, eerlijke gerechten waarbij een balans tussen smaken en texturen steeds primeert. In de typerende open keuken kan u, vaak bij de chef zelf, à la carte kiezen uit verschillende kleine creaties. Het klassieke hoofdgerecht is echter brioche met geabaisseerd rundsvlees en gekonfijte ajuin, gedresseerd met een in open pan gegaarde knol en een smeuïge emulsie van olie, water en azijn.

Wil u ook de wondere wereld van Amerikaans-Belgische fusion ontdekken? Reserveer een tafel via americanbelgianfusion@frituurhetpatatje.com.

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jan Van Den Bergh, Long