#18. De busmededeling.

Jan Lammens: “Op bussen van De Lijn staat soms de boodschap: ‘Sorry, geen dienst. Mijn collega pikt je op’. Maak dit beter”.

Sorry, geen dienst. Mijn collega pikt je op. Enfin, dat veronderstel ik toch. Er kan altijd iets gebeuren. Ik ben een buschauffeur, geen waarzegger. Het zou wel tof zijn, natuurlijk. Als ik kon voorspellen. Dan won ik morgen de Lotto en nam ik ontslag. Niet dat ik niet graag met de bus rijd, maar er zijn leukere dingen dan met aangedampte ruiten door de ochtendfiles manoeuvreren. En ge zult dan maar een accident krijgen. Met zestig passagiers in uwe nek. Voor ge het weet wordt ge er op Facebook doorgehaald voor roekeloze zatlap. Nee, ik zou het wel weten, als ik de Lotto won. Cocktails in Gran Canaria voor de rest van mijn dagen. Adiós!

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jan Lammens, Short