#19. De Koreaanse radiospot.

Jan Lammens: “Het Ministerie van Toerisme van Noord-Korea maakt een radiospot van 30 seconden om Vlamingen te overtuigen de zomer bij hen door te brengen. Hoe klinkt deze spot?”.

Ah, de zomervakantie. Valies pakken, het vliegtuig op, en voilà: cocktails aan het zwembad. Tien dagen genieten van de zon en de rust. Heerlijk. Of dat hoopt u toch. Want laten we eens eerlijk zijn: hoe ging het de voorbije jaren echt? In de cocktails zat te weinig alcohol en in het zwembad te veel Hollanders. Kom daarom dit jaar naar Noord-Korea. Wij beloven helemaal niets, en dat krijgt u ook. Geen zwembad. Geen cocktails. Geen Hollanders. Heerlijk.

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jan Lammens, Long