#22. De Thaise massage.

Jan Van Den Bergh: “Leg aan verstokte, preutse negationisten uit dat er niets gaat boven het genot van een oliemassage door een paar stevige Thaise dameshanden”.

Er was eens een man met rugpijn. Hij vertrouwde op een methode die 150 jaar bestond en ging naar de dokter. Hij kreeg een pil. Hij vond dat niet leuk. Hij kreeg negatieve bijwerkingen aan zijn bloedsomloop en gewrichten. Hij wilde niet nog meer pillen krijgen, maar moest wel.

Er was eens een andere man met rugpijn. Hij vertrouwde op een methode die 2500 jaar bestond en ging naar een Thais massagesalon. Hij kreeg een massage. Hij vond dat leuk. Hij kreeg positieve bijwerkingen aan zijn bloedsomloop en gewrichten. Hij moest niet nog meer massages krijgen, maar wilde wel.*

* Dit verhaal kent inderdaad een happy end, maar bij Thaise massages is dat puur optioneel.

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jan Van Den Bergh, Long