#48. De anale salespitch.

Jorn Craeghs: “Schrijf een salespitch voor anal beads. Doelgroep: hetero mannen 65+”.

Op uw leeftijd heeft u het allemaal wel gezien. En u weet ondertussen als geen ander wat de geneugten van het leven zijn: een kleinkind ophalen van school, een tocht maken met uw elektrische fiets, een Duvel drinken op een zonnig terras. Het enige dat u in dit leven nu nog bereiken wil, is zo lang mogelijk gezond blijven. U doet dan ook wat u kan om fit te blijven: u rookt niet, u beweegt voldoende en u let op uw cholesterol. Maar helaas zijn er ook problemen die niet beïnvloedbaar zijn, zoals pakweg prostaatkanker. Iets als prostaatkanker overkomt u gewoon. Daar heeft u zelf geen vat op. Of dat heeft u zich toch altijd laten wijsmaken, want er is wel degelijk iets dat uw prostaat fit kan houden: een regelmatige massage. Net zoals Becel pro-activ probeert te voorkomen dat uw aders dichtslibben, zo kunnen massages uw prostaat stimuleren en gezond houden. En u hoeft er zich niet eens vieze vingers bij in te beelden, want een kralenstokje kan al wonderen doen. Dus, zelfs als u denkt dat u alle geneugten van het leven al kent, laat uw vrouw dan toch nog eens wat op u experimenteren met een kralenketting. Echt. Probeer het gewoon een keer. Zo’n ketting kost nog geen vijf euro – da’s prijs van één potje Becel pro-activ – en na één poging gaat u het al beseffen. Dat u met uw gat in de boter gevallen bent.

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jorn Craeghs, Long