#56. De favoriete tint groen.

Jorn Craeghs: “Vertel me alles over je favoriete tint groen”.

Mijn favoriete tint groen is een fel lichtgroen.

Mijn favoriete tint groen zie ik vooral ’s ochtends graag. Het passeert dan in de rapte, maar het kalmeert me de rest van de dag.

Mijn favoriete tint groen is de verrassende verschijning van iets dat er in alle stilte zat aan te komen.

Mijn favoriete tint groen is altijd net wat ik nodig had. Op een slechte dag geeft het me de moed om te denken dat het tij nog te keren valt, en op een goede dag geeft het me het idee dat het leven naar me lacht.

Mijn favoriete tint groen staat voor het moment waarop ik weet dat ik verder kan. Dat het allemaal goed zit, dat ik onderweg niet botsen zal.

Mijn favoriete tint groen is het felgroen dat ik plots zie terwijl ik op volle snelheid een verkeerslicht nader.

Published by:

Martijn Beckers

I’m Martijn. One day I hope to become a succesful writer of some sort. A novelist, maybe. Or a columnist, a journalist or an advertising copywriter. I haven’t figured that part out yet. What I do know, however, is that practice makes perfect. You know what they say: 10,000 hours of deliberate exercise. Or 365 days, in this case.

Categories Dutch, Jorn Craeghs, Long